AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalgaların kıyıya vurduğunu görmek

Kahve falında dalgaların kıyıya vurduğunu görmek

Kahve falında dalgaların kıyıya vurduğunu görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, her zaman çok mutlu olacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgaların kıyıya vurduğunu gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları kaçınılmaz olabilir.

Kahve falında dalganın kıyıya vurduğunu görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalgaların kıyıya vurduğunu görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında balinanın kıyıya vurduğunu görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kıyıya vuran dalga görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin birini silahla vurduğunu görmek keder yaşayacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında yılana vurduğunu görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini vurduğunu görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına işaret eder.

Kahve falında arabayı vurduğunu görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir