AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga eti görmek

Kahve falında karga eti görmek

Kahve falında karga eti görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, ömür boyu süreceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında karga eti gördüyseniz:

  • İlham veren fikirleriniz harika sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında karga eti görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında karga eti yemek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında karga pisliği görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında karga yavrusu görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında karganın ısırdığını görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına delalettir.

Kahve falında karga uçurmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Kahve falında karga beslemek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında eve giren karga görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir