AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağanın saldırdığını görmek

Kahve falında kaplumbağanın saldırdığını görmek

Kahve falında kaplumbağanın saldırdığını görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalet eder.

Kahve falında kaplumbağanın saldırdığını gördüyseniz:

  • Sizin için işleri güçleştiren değil, kolaylaştıran aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kaplumbağanın saldırdığını görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tilkinin saldırdığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla saldırmak borçlarının hafifleyeceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında fare saldırdığını görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında saldırmak görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına yorulur.

Kahve falında birinin saldırdığını görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında birinin bıçakla saldırdığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında farenin saldırdığını görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir