AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah köpeğin saldırdığını görmek

Kahve falında siyah köpeğin saldırdığını görmek

Kahve falında siyah köpeğin saldırdığını görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, hayatının da kolaylaşacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, beddua ve ah alacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah köpeğin saldırdığını gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Kahve falında siyah köpeğin saldırdığını görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birine köpek saldırdığını görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin saldırdığını görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında kurt köpeğinin saldırdığını görmek ticaret hayatına atılacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin birine saldırdığını görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin kediye saldırdığını görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğe saldırmak kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında kurt köpeği saldırdığını görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir