AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga beslemek

Kahve falında karga beslemek

Kahve falında karga beslemek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, çok iyi paralar kazanılacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, iyi halin geleceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında karga beslemek gördüyseniz:

  • İnatlaşmak veya kişilere yanlışlarını ispata çalışmak zaman kaybı olabilir.

Kahve falında kargayı beslemek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında karga beslemek büyük üzüntülere sebep olacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin ve karga görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman karga görmek hayatın yoluna gireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga kurtarmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında karga eti yemek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karganın eve girdiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına inanılır.

Kahve falında kargayı öldürmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir