Kahve falında karga kuşu görmek

Kahve falında karga kuşu görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga kuşu gördüyseniz:

  • O zaman çok daha başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında karga kuşu görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı karga görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kargayla kavga etmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında kocaman karga görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, ağız tadından olacağına inanılır.

Kahve falında hasta karga görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında karga ayağı görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, öz güven kazanacağına işarettir.

Kahve falında kanadı kırık karga görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında karganın ısırdığını görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir