AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargaları kovalamak

Kahve falında kargaları kovalamak

Kahve falında kargaları kovalamak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, zor durumlara düşeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında kargaları kovalamak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Kahve falında karga kovalamak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında karga kovaladığını görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kargaları kovalamak zor bir işe girileceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında karga sevdiğini görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında karganın eve girdiğini görmek hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işaret eder.

Kahve falında kargayı evden kovmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kargayı kovmak vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir