AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık saç görmek

Kahve falında yanık saç görmek

Kahve falında yanık saç görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında yanık saç gördüyseniz:

  • Gizli bilgilerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında yanık saç görmek aile hayatında sevinileceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü yanık görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında yanık buğday görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yanık kağıt para görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtını yanık görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine yorulur.

Kahve falında vücudu yanık görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının sırtını yanık görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, iş ve mekan değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında sırtı yanık görmek maneviyatının çökeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir