AnaSayfa / Genel / Kahve falında kareli etek giymek

Kahve falında kareli etek giymek

Kahve falında kareli etek giymek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, canın sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kareli etek giymek gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya seyahatler ya da kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında kareli etek giymek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kareli gömlek giymek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına delalettir.

Kahve falında kareli elbise giymek yarar sağlamayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kareli pantolon giymek tartışmalı durumlara düşüleceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında kareli ceket giymek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek yeni ilişkiler kurulacağına, işlerin canlanacağına tabir olunur.

Kahve falında karetta kaplumbağa görmek konferans ve seminerlere katılacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına delalettir.

Kahve falında kareli kumaş görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir