AnaSayfa / Genel / Kahve falında kareli kumaş görmek

Kahve falında kareli kumaş görmek

Kahve falında kareli kumaş görmek kişinin daha çok kazanacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kareli kumaş gördüyseniz:

  • İlginç projeler tasarlamayı hayal edebilirsiniz.

Kahve falında kareli kumaş görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında kareli elbise görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Kahve falında kareli ceket giymek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulur.

Kahve falında karetta görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kare masa görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kareli ceket görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kareli gömlek görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kareli pantolon görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir