AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf karesi görmek

Kahve falında fotoğraf karesi görmek

Kahve falında fotoğraf karesi görmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, korkularının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında fotoğraf karesi gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif olarak atılımlarda bulunacaksınız.

Kahve falında fotoğraf karesi görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kareli elbise giymek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kareli defter görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kareli kağıt görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında kareli kumaş görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kareli gömlek giymek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kare çizmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında karetta görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir