AnaSayfa / Genel / Kahve falında kare ayna görmek

Kahve falında kare ayna görmek

Kahve falında kare ayna görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında kare ayna gördüyseniz:

  • Yeni maceralara atılmadan önce elinizdeki şeyleri kaybetmemeniz gerektiğini unutmayın.

Kahve falında kare ayna görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına yorulur.

Kahve falında mavi kareli gömlek görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kareli elbise giymek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kareli kumaş görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, korkularının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kareli pantolon görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında karetta görmek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında kareli elbise görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına alamet eder.

Kahve falında kare masa görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir