AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin saçında bit görmek

Kahve falında kardeşinin saçında bit görmek

Kahve falında kardeşinin saçında bit görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sorunların çabucak halledileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin saçında bit gördüyseniz:

  • İşinize gelmeyen şeyleri reddetmelisiniz.

Kahve falında kardeşinin saçında bit görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında saçında canlı bit görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulur.

Kahve falında saçını tararken bit görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçından bit toplamak çok kötü durumlara düşüleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında saçta bit almak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını bitlenmiş görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçına bit düştüğünü görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına alamet eder.

Kahve falında saçında bit öldürdüğünü görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, sermayesinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir