AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını bitlenmiş görmek

Kahve falında saçlarını bitlenmiş görmek

Kahve falında saçlarını bitlenmiş görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yeni denemelerde bulunacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını bitlenmiş gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Kahve falında saçta bit temizlemek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saçında bit öldürmek borçların kolaylıkla kapanacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında saçtan bit taramak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında saçını tararken bit görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında saçta bit öldürdüğünü görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında saçında bit olduğunu görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında saçını bitlenmiş görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına rivayet eder.

Kahve falında saçında bit ve sirke görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir