AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek

Kahve falında bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmeli, değişime uyum sağlamalısınız.

Kahve falında arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, mutlu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yarınlara bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek aile hayatlarını bozulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine alamet eder.

Kahve falında uçurumdan düşerken kurtulmak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında uçuruma düşüp çıkmak rahatsızlık veren durumların son bulacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini uçurumdan düşerken görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir