AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birini sırtında taşımak

Kahve falında hasta birini sırtında taşımak

Kahve falında hasta birini sırtında taşımak parasının ve malının artacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine yorulur.

Kahve falında hasta birini sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya evinizi ilgilendiren düzenlemelerin gözden geçirilmesi gerekebilir ya da olayları fazlaca büyütebilirsiniz.

Kahve falında sırtında hasta taşımak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastayı sırtında taşımak kısmetin açılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta birini sırtında taşımak inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında yük taşımak huzursuzlukların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşı sırtında taşımak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında sırtta adam taşımak birikmiş parasının olacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işaret eder.

Kahve falında çocuğunu sırtında taşımak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak huzura ve sıhhate kavuşacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir