AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta bebek taşımak

Kahve falında sırtta bebek taşımak

Kahve falında sırtta bebek taşımak tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtta bebek taşımak gördüyseniz:

  • Karışık düşünceler işlerinizi engelleyebilir.

Kahve falında sırtta bebek taşımak dualarına karşılık alacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeği sırtında taşımak Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında bebek taşımak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine inanılır.

Kahve falında karısını sırtında taşımak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sırtında araba taşımak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi sırtta taşımak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında yaşlı kadın taşımak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir