AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından reddedilmek

Kahve falında biri tarafından reddedilmek

Kahve falında biri tarafından reddedilmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, çok zor durumlara düşeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında biri tarafından reddedilmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissedecekseniz bir tatile çıkmaktan daha güzel bir şey olmayabilir.

Kahve falında sevdiğin tarafından reddedilmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişi tarafından reddedilmek onurlu bir hayat süreceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından reddedilmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından reddedilmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili tarafından reddedilmek kazalardan ve belalardan korunacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgili tarafından reddedilmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından reddedilmek insanlardan bir süre uzak duracağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından reddedilmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir