AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu kuran okurken görmek

Kahve falında oğlunu kuran okurken görmek

Kahve falında oğlunu kuran okurken görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, güzel bir yola çıkılacağına, onun her zaman başında olacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunu kuran okurken gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya bir süredir çaba harcadığınız konularda dikkatler üzerinizde olabilir.

Kahve falında oğlunu kuran okurken görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuran okurken zorlandığını görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi kuran okurken görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında ölen birini kuran okurken görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında eşini kuran okurken görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında kuran okurken uyanmak daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına inanılır.

Kahve falında annesini kuran okurken görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü kuran okurken görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir