AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin damat olduğunu görmek

Kahve falında birinin damat olduğunu görmek

Kahve falında birinin damat olduğunu görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, yanlışlara düşeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin damat olduğunu gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı, şikayetleri veya eleştirileri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında damat elbisesi giymek malını ve canını riske edeceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında damada altın takmak büyük emekler vereceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında damadının öldüğünü görmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında damatlık giyen görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini damat görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kazancının ilk önce azalacağına rivayet eder.

Kahve falında damat adayı görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini damat görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damadıyla evlenmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir