AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını taşınmış görmek

Kahve falında arkadaşını taşınmış görmek

Kahve falında arkadaşını taşınmış görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını taşınmış gördüyseniz:

  • Diğerlerinin çizdiği yollar, yöntemleri veya kuralları size uymayabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında arkadaşını taşınırken görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına taş atmak işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının mezar taşını görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, canın derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaş tarafından taşlanmak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını taşınmış görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında başka eve taşınmış görmek adının fesada karışacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kahve taştığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir