AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını taşınırken görmek

Kahve falında arkadaşını taşınırken görmek

Kahve falında arkadaşını taşınırken görmek memur ise terfi edeceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını taşınırken gördüyseniz:

  • İşiniz veya sosyal yaşamınızla ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak koşullar oluşuyor.

Kahve falında arkadaşının tek taş yüzük taktığını görmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaş tarafından taşlanmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına taş atmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, kötü günlerin arkada kalacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının mezar taşını görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hak yolunu tutacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını taşınırken görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını taşınmış görmek donatacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında yeni eve taşınmış görmek canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında tılsımlı taş görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir