AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiye küsmek

Kahve falında sevdiği kişiye küsmek

Kahve falında sevdiği kişiye küsmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, açların doyacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiye küsmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz diğerlerinin ne yapmak istediğini veya neler beklediğini anlamanızı sağlıyor.

Kahve falında sevdiği kişiye küsmek adım atarken çok zorlanacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle küsmek gelecekte yüzünün güleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle küsmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye küsmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, geçim derdinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişiye küsmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle küsmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine küsmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insana küsmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir