AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşle küsmek

Kahve falında kardeşle küsmek

Kahve falında kardeşle küsmek maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşle küsmek gördüyseniz:

  • Maddi şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında kardeşle küsmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşe küsmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşine küsmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden küsmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalettir.

Kahve falında kocasıyla küsmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşuya küsmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle küsmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalet eder.

Kahve falında dostunla küsmek adımların çok iyi bir yol açacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir