AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine küsmek

Kahve falında ölmüş birine küsmek

Kahve falında ölmüş birine küsmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, istediği projeleri yapamayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine küsmek gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Kahve falında sevdiğin biriyle küsmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına yorulur.

Kahve falında komşuya küsmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında en yakın arkadaşla küsmek şans ve kısmet elde edeceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına işarettir.

Kahve falında biriyle küsmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine rivayet eder.

Kahve falında babaya küsmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında birisine küsmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında teyzeyle küsmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye delalet eder.

Kahve falında ölüye küsmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir