AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardan kaydığını görmek

Kahve falında kardan kaydığını görmek

Kahve falında kardan kaydığını görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, fesat kimselerin çıkacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardan kaydığını gördüyseniz:

  • Sorumluluk almaktan kaçınmamalısınız.

Kahve falında karda kaydığını görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karda buzda kaymak kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karda ayağı kaymak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karda arabayla kaymak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardan kaydığını görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın karda kaydığını görmek evlatların hayırsız çıkacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına yorulur.

Kahve falında karda aşağı kaymak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında karda kızakla kaymak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir