AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz karda kaymak

Kahve falında beyaz karda kaymak

Kahve falında beyaz karda kaymak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz karda kaymak gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Kahve falında beyaz karda kaymak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine tabir olunur.

Kahve falında karda buzda kaymak ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arabanın karda kaydığını görmek başarılı olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kredi kartını kaybettiğini görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulur.

Kahve falında karda kızakla kaymak ruhuna hayrat yapılacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karda aşağı kaymak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karda ayağı kaymak kötü kimselerin ağına düşeceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardan kaymak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir