AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda ayağı kaymak

Kahve falında karda ayağı kaymak

Kahve falında karda ayağı kaymak kişinin ağız tadına kavuşacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, hasta ve üzgün olacağına, onları okula göndereceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, ailesini de mutlu edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına alamet eder.

Kahve falında karda ayağı kaymak gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı diğerlerinin isteklerinin önüne çıkartın.

Kahve falında karda ayağı kaymak insanları hak yoluna çağıracağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Kahve falında karda kaymak yanlış adımlar atacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında karda arabayla kaymak musibetlerle karşılaşmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz karda kaymak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında karda kızakla kaymak fesada ve haksızlığa karışacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında kardan kaymak içinin de rahat edeceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın karda kaydığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kızakla karda kaymak aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, elindeki işi rayına oturtacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir