AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda yürüdüğünü görmek

Kahve falında karda yürüdüğünü görmek

Kahve falında karda yürüdüğünü görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, dargınların barışacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, daha pozitif biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karda yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Risk almadan hiçbir şey elde edilemiyor.

Kahve falında karda yalın ayak yürümek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardan yürümek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karda çorapla yürümek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gelinlikle karda yürümek sıkıntılı durumlar geçireceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda gelinlikle yürümek iç dünyasının güzelleşeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına yorulur.

Kahve falında karda buzda yürümek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip karda yürümek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında karda yürümek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir