AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle karda yürümek

Kahve falında gelinlikle karda yürümek

Kahve falında gelinlikle karda yürümek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine delalettir.

Kahve falında gelinlikle karda yürümek gördüyseniz:

  • Yeni kurslar, projeler veya yeni bir eğitim söz konusu olabilir.

Kahve falında gelinlikle karda yürümek sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalettir.

Kahve falında karda gelinlikle yürümek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip karda yürümek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu karda yürümek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında terlikle karda yürümek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz karda yürümek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında karda yürüdüğünü görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında buzlu karda yürümek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir