AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda gelinlikle yürümek

Kahve falında karda gelinlikle yürümek

Kahve falında karda gelinlikle yürümek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, çok güzel günler geçirileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karda gelinlikle yürümek gördüyseniz:

  • Açık sözlüsünüz.

Kahve falında karda gelinlikle yürümek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, onlardan taraf hayır göreceğine delalettir.

Kahve falında gelinlikle karda yürümek kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giyip karda yürümek hayatın tadına varacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin karda yürüdüğünü görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karda sevgiliyle yürümek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kardan yürümek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında terlikle karda yürümek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber yorulmaktadır.

Kahve falında kirli karda yürümek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir