AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda yürümek

Kahve falında karda yürümek

Kahve falında karda yürümek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, gelirinin eksileceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına delalet eder.

Kahve falında karda yürümek gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Kahve falında terlikle karda yürümek yediği ekmeğin verimli olacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle karda yürümek yalan söylemeye, uzun süre bu durumun devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu karda yürümek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin karda yürüdüğünü görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karda zor yürümek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karda yürüdüğünü görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında karda çorapla yürümek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz karda yürümek başarılarının katlanacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir