AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyip karda yürümek

Kahve falında gelinlik giyip karda yürümek

Kahve falında gelinlik giyip karda yürümek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, şansın yüze güleceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip karda yürümek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ya da fiziksel olarak daha iyi görünmenizi sağlayacak değişiklikleri hafife almamalısınız.

Kahve falında karda gelinlikle yürümek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlikle karda yürümek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giyip karda yürümek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda ayakkabısız yürümek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yalın ayak karda yürümek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle karda yürümek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli karda yürümek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, malından ve parasından kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle karda yürümek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir