AnaSayfa / Genel / Kahve falında kart oynamak

Kahve falında kart oynamak

Kahve falında kart oynamak hanenizde bolluk olacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, bol nimete kavuşulacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, elindekileri de kaptıracağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, sermayenin harcandığına değeceğine rivayet eder.

Kahve falında kart oynamak gördüyseniz:

  • İlişkiler size ek sorumluluklar getirebilir.

Kahve falında karda oynamak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında karda futbol oynamak kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kart oynamak ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, dinine bağlı kalacağına işaret eder.

Kahve falında karda top oynamak her daim Allah yolunda yürüyeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda yürürken görmek mutlulukların yarım kalacağına, güven kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karda para toplamak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karda bisiklet görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına tabir olunur.

Kahve falında karda sürünmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir