AnaSayfa / Genel / Kahve falında karaya vurmuş balina görmek

Kahve falında karaya vurmuş balina görmek

Kahve falında karaya vurmuş balina görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karaya vurmuş balina gördüyseniz:

  • Fanatizm her alanda ortaya çıkabilir, biliyorsunuz, aşkta bile fanatik olabilirsiniz.

Kahve falında balinanın karaya vurduğunu görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına alamet eder.

Kahve falında karaya vuran balina görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında karaya vurmuş balina görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiden karaya atlamak kişinin hedeflediği işi alacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Kahve falında karaya çıkmak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, maddi sorumluluklarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemiden karaya düşmek yaşamının uzun olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, onunla yaşamını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında denizden karaya çıkmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir