Kahve falında karaya vuran balina görmek

Kahve falında karaya vuran balina görmek terfi alamayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karaya vuran balina gördüyseniz:

  • Bazı işleri kendi başınıza halletmeniz tasarruf etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında balinanın karaya vurduğunu görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karaya vurmuş balina görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına yorulur.

Kahve falında karaya vuran balina görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, yeni işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüp karaya çıkmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiden karaya çıkmak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında geminin karaya çıktığını görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir karaya çıkmak verdiği emeklerin heba olacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında gemiden karaya atlamak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir