AnaSayfa / Genel / Kahve falında aydınlığa çıkmak

Kahve falında aydınlığa çıkmak

Kahve falında aydınlığa çıkmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, rahatın yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aydınlığa çıkmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla ilgili üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak sıhhat ve moral bulacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında aydınlığa çıkmak endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık ve aydınlık görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünü aydınlık görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa koşmak aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalettir.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa yürümek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aydınlık mutfak görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir