AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta yolculuk etmek

Kahve falında karanlıkta yolculuk etmek

Kahve falında karanlıkta yolculuk etmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta yolculuk etmek gördüyseniz:

  • Birşeyler kırıp dökebilir ya da kendinizi yaralayabilirsiniz.

Kahve falında karanlıkta yolculuk etmek yatırımlarının kar getireceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta yolculuk yapmak kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık kuyuya girmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık koridor görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, ona özlemle sarılacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıktan ışık görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Kahve falında karanlığa ışık tutmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına işarettir.

Kahve falında karanlıkta araba sürmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir