AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta ışık görmek

Kahve falında karanlıkta ışık görmek

Kahve falında karanlıkta ışık görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ışık gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler söz konusu olabilir veya eksik parçalar toparlanıyor.

Kahve falında karanlıktan ışığa yürümek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına inanılır.

Kahve falında karanlığa ışık tutmak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta ışık görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta bir ışık görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıktan ışık görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ışık açmak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir