AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta kar yağdığını görmek

Kahve falında karanlıkta kar yağdığını görmek

Kahve falında karanlıkta kar yağdığını görmek refaha erileceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta kar yağdığını gördüyseniz:

  • Tecrübeli, bilgi sahibi veya sizden yaşça büyük kişilerle yapacağınız konuşmalar mevcut durumunuz için yararlı gelişmelerin yolunu açabilir.

Kahve falında karanlıkta kar yağdığını görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta yağmur yağdığını görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük büyük kar yağdığını görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekim ayında kar yağdığını görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, hasta ise bakacağına tabir olunur.

Kahve falında işyerine kar yağdığını görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kar yağdığını görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur ve kar yağdığını görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üstüne kar yağdığını görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir