AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak yağmur yağdığını görmek

Kahve falında sıcak yağmur yağdığını görmek

Kahve falında sıcak yağmur yağdığını görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda ikna yeteneğiniz mucizeler yaratabilir.

Kahve falında sıcak yağmur yağdığını görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak havada kar yağdığını görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak yağmur görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, dertlerine derman bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok fazla yağmur yağdığını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yeni çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağdığını izlemek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur ve dolu yağdığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, başarının adım adım yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında dışarıda yağmur yağdığını görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, canını sıkılacağına yorulur.

Kahve falında okulda yağmur yağdığını görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir