AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta su içmek

Kahve falında karanlıkta su içmek

Kahve falında karanlıkta su içmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta su içmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında karanlıkta su içmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta sigara içmek gittiği yolda muvaffak olacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık su görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında karanlık suya girmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında karanlık suya düşmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına delalettir.

Kahve falında karanlık sularda yüzmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta su görmek geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tasla su içmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir