AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık su görmek

Kahve falında karanlık su görmek

Kahve falında karanlık su görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında karanlık su gördüyseniz:

  • Bir kişi sizin bazı sorunlarınızın çözümünde önemli bir rol oyanayabilir.

Kahve falında karanlıkta su içmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına yorulur.

Kahve falında karanlık sularda yüzmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, her daim bereketli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta su görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık su görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında karanlık suya düşmek işlerinin çoğalacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlık suya girmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık sokakta kalmak bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta göz görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir