AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık bir yere gitmek

Kahve falında karanlık bir yere gitmek

Kahve falında karanlık bir yere gitmek kısmetinizin açılacağına, işe başlanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, düzenli bir işe girileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Küçük dükkanları alışveriş merkezlerine tercih edin.

Kahve falında karanlık bir yere gitmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sıkıntılar son bulacağına işaret eder.

Kahve falında her yerin karanlık olduğunu görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında her yeri karanlık görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yeri karanlık görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık bir yere düşmek herkesin yardımına koşacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında karanlık bi yer görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık yere düşmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, talihin yüze güleceğine inanılır.

Kahve falında karanlık bir yer görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir