AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık uçurum görmek

Kahve falında karanlık uçurum görmek

Kahve falında karanlık uçurum görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, borçlarını ödeyeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık uçurum gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenizde garip bir karışıklık söz konusu olabilir.

Kahve falında karanlık uçurum görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında uçuruma düşmemek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle uçurumdan atlamak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında uçuruma tırmanmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan itildiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla uçurum görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini uçurumdan düşerken kurtarmak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında uçuruma bakmak dargınların barışacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir