AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta kara kedi görmek

Kahve falında karanlıkta kara kedi görmek

Kahve falında karanlıkta kara kedi görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, evliliğinde mutlu olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, işini büyüteceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta kara kedi gördüyseniz:

  • Başarılı olma şansı bulunmayan işler ya da planlar için sizi zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında karanlıkta kara kedi görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta kedi görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kedi kesmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman kara kedi görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, bebek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kedi ısırması görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında kara kedinin üstüne atladığını görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kara kedi yakalamak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kara kedi görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, yalnız kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir