AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kara kedi görmek

Kahve falında ölmüş kara kedi görmek

Kahve falında ölmüş kara kedi görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, iyi huylar edineceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, hüsrana uğrayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş kara kedi gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Kahve falında kara kedi yakmak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, şansının hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara kedi saldırdığını görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kara kedi görmek sağlığının yerinde olacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet eder.

Kahve falında kara kedi kovmak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında kara kedi taşlamak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, tatsız durumların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara kedi yavrusu görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük kara kedi görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında yavru kara kedi görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir