AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta gitmek

Kahve falında karanlıkta gitmek

Kahve falında karanlıkta gitmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta gitmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda meydana gelene değişiklikler ya da meydana gelen olaylar nedeniyle değişen planlar karşısında esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında karanlık yola gitmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda arabayla gitmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta gitmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık bir yere gitmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlığa gitmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıkta aslan görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünü karanlık görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık yerde kalmak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir