AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık yola gitmek

Kahve falında karanlık yola gitmek

Kahve falında karanlık yola gitmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, para biriktirebileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında karanlık yola gitmek gördüyseniz:

  • Gerçek başlangıç için biraz daha beklemeniz daha iyi olabilir.

Kahve falında karanlık yola gitmek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, daha rahat para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık yollardan geçmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta yol yürümek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında karanlıkta yolunu kaybetmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık yol görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıkta yolunu bulamamak yapacağı o işi onaylamayacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında karanlıkta yol bulmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir