AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünü karanlık görmek

Kahve falında gökyüzünü karanlık görmek

Kahve falında gökyüzünü karanlık görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, isabetli adımlar atacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünü karanlık gördüyseniz:

  • Ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde karanlık görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında karanlık gökyüzü görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünü karanlık görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında karanlık bir yere düşmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıktan aydınlığa çıkmak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, hasret giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık mağara görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıktan kurtulmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zifiri karanlıkta kalmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir